Skip links

Produser din egen strøm i dag

Lavere energikostnader

Er du nysgjerrig på mulighetene til å produsere egen strøm? Kanskje selge overskuddsstrøm tilbake til nettet eller til dine naboer? Du er ikke alene, vi har sørget for at stadig flere husstander i dag er probrukere – det vil si at de både produserer og forbruker strøm.  Det er lønnsomt – og det føles godt!

Send meg tilbud på solceller
  • Selvforsynt av strøm i deler av året
  • Salg av oversskuddsstrøm
  • Enova-støtte
  • Styringssystemer

 

Med solcelleanlegg på taket, kan du bli selvforsynt av strøm i deler av året. For deler av året er det sannsynlig at du produserer mer enn du forbruker, vi kjøper denne overproduksjonen for 1,-/kWh inntil 5000 kWh pr kalenderår. Leverer du mer enn det får du Nord Pool spotpris på resten.

Strøm du produserer selv slipper du å betale nettleie og avgifter på. Det er også gode støtteordninger gjennom Enova, og vi hjelper hjerne til med søknaden (vi har lang erfaring på dette området).

Før du kan komme i gang med egen produksjon, er det imidlertid mange hensyn å ta: Hvor egnet er boligen og eiendommen for solcellepaneler? Hvilket anlegg gir mest effekt?  Hva må avklares  av tekniske og økonomiske forhold rundt tilknytning av produksjonsanlegget til strømnettet osv.

Men det er ingen grunn til å gi opp før du har kommet i gang! Vi er en ledende aktør innen solenergi, og kan bistå med alt fra befaring til ferdigstillelse og igangsetting.

Alle som monterer denne type solcelleanlegg må koble anlegget til strømnettet for å kunne bli en Plusskunde.

Vi har gode løsninger på web og app for at du skal få maksimal glede av investeringen din. I appen kan du se hvor mye du forbruker og hvor mye du selger ut på nettet.

Ønsker du mer informasjon eller en uforpliktende og hyggelig prat, ikke nøl med å ta kontakt!

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Nettside av GP Marked