Skip links

Smart Energi

Ledende på grønn energi

Vårt selskap Smart Energi er et ungt selskap som springer ut av snart 130 år gammel tradisjon i Fredrikstad Energi-konsernet. På kort tid har det blitt en landsledende aktør innen grønn energi.

Om du ønsker å kjøpe strøm, produsere din egen, ta i bruk smarthus-løsninger eller energieffektivisere huset ditt ønsker vi at du skal kunne bruke oss som en god sparringspartner og energirådgiver. Vårt fokus, gjennom Smart Energi, er på den grønne, kostnadseffektive energiopplevelsen for alle strømkunder i Norge.

Smart Energi ønsker å være Norges mest miljøvennlige strømselskap og har tatt føring i Norge på det grønne skiftet. Selskapet  har har vært en av de viktigste drivkreftene for at solcellepaneler har fått plass i det norske markedet og i manges bevissthet. Produktene og tjenestene som er utviklet har fått både nasjonal og internasjonal oppmerksomhet.

I tillegg til strøm leverer  de prisgunstige solceller til både private og næring, samt styringssystemer og produkter skreddersydd et smartere hjem. Selskapet ønsker å bidra til at kundene får en lavere og grønnere strømregning og leverer kun strøm fra norske fossefall.

Smart Energi tenker litt utradisjonelt for et strømselskap og har hvert år et sted mellom 800 og 1000 mennesker innom på temakvelder for å bli utfordret og sendt i riktig retning. Flere av kundene  er deltagere i forsknings- og utviklingsprosjekter hvor de får teste ut nye løsninger før de kommer til markedet.

Siden 2015 har Smart Energi vært blant Norges største leverandør av solceller til privatmarkedet i Norge og har vært så heldige å vinne «Årets lokale klimatiltak» på Zerokonferansen for arbeidet med «Hvaler Solpark.» I 2017 vant selskapet  «Enovas innovasjonspris» for å ha tatt det grønne skiftet ut til de tusen hjem på en enkel, lettfattelig og rimelig måte. Det ville de aldri klart uten å ha det som må sies å være en god miks av Norges beste kunder.

Med Smart Energi på laget, går vi framtidens løsninger i møte – i dag!

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Røyken Kraft på Facebook

Nettside av GP Media