Skip links

Smart Energi

Historien om Smart Energi

Vårt selskap Smart Energi er et ungt selskap som springer ut av snart 130 år gammel tradisjon i Fredrikstad Energi-konsernet. På kort tid har det blitt en landsledende aktør innen grønn energi.

I Smart Energi jobber vi hver dag for at strøm skal være enkelt og miljøvennlig for deg som kunde. Vi har hele tiden fokus på å være i forkant av utviklingen og bidra med bærekraftige og framtidsrettede løsninger.

Historien
Smart Energi er en del av Fredrikstad Energi konsernet som har over 120 års erfaring med strøm. Fredrikstad Gas- & Eletricitetsværk ble konstituert og begynte driften i 1896.
Det er denne historien vi bygger videre på for å danne de beste løsningene for at kundene skal få trygge, rimelige, gode produkter og tjenester.

I 2015 lanserte vi i samarbeid med Hvaler kommune solceller til innbyggerne på Hvaler. Dette resulterte i over 100 solcelleanlegg i øysamfunnet og skaffet Hvaler en plass i historiebøkene om å ha den høyeste tettheten av solcelleanlegg i Norge.
Smart Energi, etablert i 2010, har med sin unge alder til tross, utfordret strømbransjen med sin satsing på kortreist strøm og grønne innovative energiløsninger.
Vårt hovedkontor ligger i Fredrikstad, men vi leverer fornybar energi og grønne energiløsninger over hele Norge.

Smart Energi driver en rekke merkevarer og har kontorer flere andre steder i Norge. Follo Energi, Røyken Kraft, Kragerø Kraft og Askøy Energi er alle en del av Smart Energi familien.
Vi er åpne og har en transparent forretnings modell. Vi prøver å gjøre strøm så enkelt som mulig og leverer konkurransedyktige strømavtaler uten skjulte påslag og gebyrer. Strømavtalene våre kan du lese mer om her.

Siden 2015 har vi vært blant Norges største leverandør av solceller til privatmarkedet i Norge og har vært så heldige å vinne «Årets lokale klimatiltak» på Zerokonferansen for arbeidet med «Hvaler Solpark.» I 2017 vant vi «Enovas innovasjonspris» for å ha tatt det grønne skiftet ut til de tusen hjem på en enkel, lettfattelig og rimelig måte. Det ville vi aldri klart uten å ha det som må sies å være en god miks av Norges beste kunder.

Vi hører gjerne fra deg!

Ledergruppen
Hilde Bekkevard, Administrerende direktør, mobil 920 32 092
Ronja Pedersen, Leder Kundesenter, mobil 467 64 044
Gisle Unum, Leder Produkt og Kraftkjøp, mobil 924 02 143
Stig Andresen, Leder Salg og Marked, mobil 900 80 492

Nettside av GP Marked