Skip links

Mye engasjement og jevnt i toppen

25 000 kroner til Siggerud I.L Håndball

25 000 kroner til Siggerud I.L Håndball

Årets finaleavstemning om støtte til barn og unge er avsluttet og det var mye engasjement og jevnt i toppen!

Imidlertid var det Siggerud I.L Håndball som trakk det lengste strået og stakk av med hovedpremien på 25 000 kroner, gratulerer!

Det var gutter 10 år som søkte om støtte, for de ønsket seg sårt sitt første nye draktsett. Guttene viser stort engasjement og iver for idretten sin og kan nå flotte seg med nye drakter neste sesong. Vi gratulerer guttene så mye og håper de fortsetter med idretten sin i mange, mange år til – håndballen trenger flere gutter!

På andreplass kom Langhus I.L Fotball som søkte oss om penger for å kunne bruke fotball og idrett også som lavkosttilbud for integrering også fremover. Klubben skrev i sin søknad at «fotball spiller en suveren rolle som integreringstiltak og at de ønsker å gjøre det så rimelig som overhodet mulig for alle.» Flotte holdninger syns vi i Follo Energi!

Vi gratulerer Nesodden IF Ski så mye med 10 000 kroner i årets utdeling for barn og unge. Klubben ønsker å investere i rulleski, staver, skisko og hjelmer til utlån til de yngste utøverne for at de ikke selv skal være nødt til å invester i eget, kostbart utstyr. I tillegg ønsker de å kunne tilby publikum å kunne forsøke seg på rulleski på arrangementer for å verve flere til sporten. Gratulerer så mye med tilskudd!

Follo Energi gratulerer alle vinnerne av årets utdeling og gleder oss til å overrekke premiene å se alle de fine tiltakene som blir til!

Smart Energi APP

Last ned vår app!

Du har full kontroll på strømforbruk, solproduksjon, faktura, smart nabolag og smart hjem.

Del gjerne, og besøk oss på Facebook!

Nettside av GP Marked